آیا اقدامات وال‌استریت درباره بیت کوین می‌تواند آرمان‌های آن را تحقق بخشد؟

نوشته شده توسط:امیر سلامی | ۰ دیدگاه

با ورود سرمایه‌گذاران بزرگ به عرصه‌ی دارایی‌های دیجیتال، بازارهای اوراق بهادار هم با اقدامات جدید خود به کاهش نوسانات قیمتی ارزهای دیجیتال کمک می‌کنند.

به نقل از زومیت، بسیاری از مشتاقان و علاقه‌مندان به ارزهای دیجیتال، منتظر روزی هستند که بیت‌ کوین جایگزین کل سیستم مالی شود. اکنون یک شرکت مدعی شده که وال‌استریت، به پذیرش بلندمدت دارایی‌های دیجیتال کمک می‌کند.

داده‌های شرکت فناوری‌های تجاری ارزهای دیجیتال SFOX نشان می‌دهد که در سال ۲۰۱۸ نوسانات قیمتی مبادلات دارایی‌های دیجیتال کاهش یافته است. به عقیده‌ی SFOX، ادامه‌ی این روند مستلزم ورود شرکت‌های بزرگ وال‌استریت به بازار این دارایی‌ها است که باعث می‌شود قیمت‌ها باثبات‌تر شود. دنی کیم، رئیس رشد SFOX می‌گوید:

قبل از اینکه شرکت‌های سازمانی به‌صورت جدی به معامله‌ی دارایی‌های دیجیتال بپردازند یا روی ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کنند (قبل از سال ۲۰۱۸) قیمت بیت کوین در صرافی‌های دیجیتال مختلف، تا ۴.۵ درصد متفاوت بود. درحالی‌که حالا تفاوت قیمت بیشتر از ۰.۱ درصد نیست.

آیا اقدامات وال‌استریت درباره بیت کوین می‌تواند آرمان‌های آن را تحقق بخشد؟

Danny Kim

این ثبات بسیار مهم است، مخصوصاً اگر قیمت بیت کوین نیز نوسانات کمتری را تجربه کند. در این صورت تعداد بیشتر از تجار و سرمایه‌گذاران بیت‌ کوین را می‌پذیرند و همین امر، دید جهانی را به مقبولیت بیت‌ کوین بهتر می‌کند.

برخی از شرکت‌های بزرگ وال‌استریت، ازجمله گلدمن ساکس و ICE (شرکت مادر بازار سهام نیویورک) هنگامی‌که قصد خود را مبنی بر ورود به بازار دارایی‌های دیجیتال اعلام کردند، توجه رسانه‌های جهان را معطوف به خود کردند. پس از همین تیترهای داغ رسانه‌ای بود که مدیران مؤسسات پولی بزرگ، صندوق‌های پوشش ریسک (هج فاندها) و صندوق‌های تأمین نیز وارد این بازار شدند.

آیا اقدامات وال‌استریت درباره بیت کوین می‌تواند آرمان‌های آن را تحقق بخشد؟

گزارش اخیر Grayscale Investments (شرکت تابعه گروه ارزیابی دیجیتالی بری سیلبرت) حاکی از رشد پایدار سرمایه‌ای بود که در نیمه‌ی اول سال ۲۰۱۸ به این بازار واردشده بود. طبق این گزارش، بیش از نیمی از سرمایه‌ی فوق را سرمایه‌گذاران سازمانی تأمین کرده بودند.

به گفته‌ی کیم، ورود این سرمایه‌گذاران که تابع تجارت تکنولوژی‌های جدید است، به شرکت‌های تجاری با فرکانس بالا (HFT) و دیگر فعالان مؤثر بازار کمک می‌کند تلاش‌های خود را در عرصه‌ی دارایی‌های دیجیتال دو برابر کنند. کیم می‌گوید:

برخی از شرکت‌های HFT از سال ۲۰۱۴ معامله‌ی ارزهای دیجیتال را شروع کرده‌اند، اما به‌نوعی خودشان را در این زمینه محدود می‌کردند؛ چراکه در این مدت زیرساخت‌های لازم وجود نداشت. مهم‌ترین مانعی که بر سر راه شرکت‌های HFT وجود داشت، عدم اتصال FIX (نوع پیشرفته‌ای از اتصال به بورس) در بازار بورس بود که یکی از مهم‌ترین فاکتورهای تجارت کارآمد است. تا همین اواخر صرافی‌های دیجیتال اتصال FIX را ارائه نمی‌دادند.

آیا اقدامات وال‌استریت درباره بیت کوین می‌تواند آرمان‌های آن را تحقق بخشد؟

بازارهای سهام ازجمله بورس اوراق بهادار نیویورک و نزدک؛ به معامله‌گران اجازه می‌دهند کامپیوترهای تجارتی خود را به‌ عنوان موتورهای تطبیقی در ساختمان مستقر کنند. این سرویس که کالوکیشن نامیده می‌شود، در تجارت ارزهای دیجیتال رایج‌تر است. به‌ عنوان‌ مثال Gemini از سال ۲۰۱۷ سرویس کالوکیشن را ارائه داد و همان سال کوین بیس نیز این تصمیم را اجرا کرد. به عقیده‌ی کیم این تحولات ثبات قیمت دارایی‌های دیجیتال را در بازار افزایش می‌دهد. او می‌گوید:

در صورت ادامه‌ی این روند، تأثیرات تثبیت‌کننده‌ی سرمایه‌گذاری نهادی و سازمانی گسترش می‌یابد و نوسانات قیمتی را نیز کاهش می‌دهد. درنهایت ممکن است بیت کوین، واقعاً به ارز باثباتی تبدیل شود که مردم، در پرداخت‌های روزانه‌ی خود از آن استفاده می‌کنند. این همان چشم‌انداز اصلی ساتوشی ناکاموتواست: «سیستم پول نقد الکترونیک همتا به همتا»

آیا اقدامات وال‌استریت درباره بیت کوین می‌تواند آرمان‌های آن را تحقق بخشد؟

    هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...